Över 30 koduppgifter på CodeAbbey!

4 feb 2023

Sen September 2022 eller så har jag börjat i princip göra dagliga uppgifter på en sida som heter Code Abbey. Den är rätt så populär bland nybörjare inom programmering som vill förbättra sina kunskaper med datastrukturer och algoritmer. Det har hjälpt mig otroligt mycket att bli en bättre utvecklare.

Jag kommer fortsätta göra uppgifter på Code Abbey tills den dagen jag blir heltidsanställd någonstans, och jag gör detta på deltid så länge. Det varierar, men mellan 10-35 timmar i veckan blir det som jag håller på med detta. Det är väldigt olika hur lång tid en uppgift tar att slutföra. Ofta bara en dag, men ibland kan en uppgift vara väldigt komplicerad så den tar en vecka. Sen har jag självklart tagit lite semester ibland och haft så mycket andra ärenden, så därför har jag inte supermånga uppgifter i bagaget.

Jag har gjort dessa uppgifter i TypeScript primärt och sen jag började med de här uppgifterna så arbetar jag också primärt testdrivet, vilket underlättar livet som utvecklare otroligt mycket.

Taggar