Ljudio

Ljudio är ett skolprojekt jag gjorde helt själv under den tidiga våren 2021. Syftet var att skapa ungefär som en Spotify kopia. Alltså en musikspelare. Jag använde mig av YouTube API. Servern är i Node.js och frontend är i Vue.js. Jag använde mig även av vuex och express.

Designen säger mycket om vem jag är som person, då jag älskar magenta, svart och vitt. Gärna tillsammans i lite grunge/emo stil. Typsnittet är från Google Fonts och heter Special Elite.

Obs! Ibland fungerar inte databaskopplingen, men det skall ordnas snarast möjligt. Det går i alla fall att titta runt, och koden kan du se på min GitHub!

UPPDATERING!

Databaskopplingen fungerar nu, men det är många buggar i projektet. Jag har separerat frontend och backend, så nu lever frontend på Netlify och backend körs på Heroku. Dock fungerar inte inloggning, men man kan se spellistorna etc. Allt eftersom kommer jag rätta till dessa buggar.

Du kan se projektet på ljudio.annamariaeriksson.com. Om det ej fungerar, återkom efter några dagar. Alternativt kan du klona projektet och titta på koden lokalt. Eller så kan du klicka här! Du kan se en till fungerande länk om inga andra fungerar här.