CEQ - mobilanpassad enkät på LTH

1 jun 2021

Det sista projektet jag fick i uppgift att göra på min LiA jag hade mellan 8 mars och 28 maj på LTH’s IT avdelning var ett rent frontend projekt. Det jag skulle göra var att mobilanpassa de enkäter alla studenter får svara på efter varje kursavslutning. Produktägaren var mycket nöjd med resultatet, och det är jag också. Jag fick tillåtelse av mina kollegor på LTH att använda det här projektet för att stoppa i CV:t. Jag använde mycket Bootstrap i det här projektet också, vilket var väldigt intressant och något jag verkligen vill fortsätta använda i framtiden. Det hjälper verkligen till med responsiviteten och det kortar ner html koden mycket.

Observera att jag ej har skrivit frågorna själv och ej kommit på dessa själv. Jag har enbart gjort designen efter LTH’s krav och mobilanpassat den.

Du kan se projektet på ceq.annamariaeriksson.com. Om det ej fungerar, återkom om några dagar. Lämna en kommentar om det fortfarande inte fungerar efter X antal dagar. Koden finns att se på min Github, i repot CEQ. Observera att originala commits inte finns med, då jag använde mig av ett privat repo för utvecklingen.

Extra OBS! Just nu är det lite kaos med mina domäner, så fungerar det fortfarande inte, så ber jag om ursäkt för det. Jag ska försöka få ordning på allt snarast möjligt.

Taggar