Anna-Maria Eriksson

Otroligt passionerad (webb)utvecklare!

Välkommen, igen då…

Nu har jag noll koll på hur många besökare jag har fått senaste veckorna eller så, men om du är en av dem som besökt den här sidan ett flertal gånger och upptäckt att ena sekunden är den här och allt är i ordning och i den nästa så är den borta och ersatt med något otroligt tråkigt – Ja, då ber jag om ursäkt.

Jag har i ett första steg till att skapa intressanta och lärorika sidoprojekt med CMS verktyg såsom WordPress och Ghost försökt hitta rätt ställe att ha allting på. Det har varit svårt, men nu tror jag att jag äntligen har landat.

Den här sidan finns på en VPS och jag är idag mitt egna webbhotell i och med det. Något som känns bra. Jag lyckades hitta ett ställe där jag får galet mycket för pengarna. För ungefär 60 kr i månaden får jag ungefär 4 ggr mer än de flesta ställen som erbjuder VPS, och det känns bra. Jag har nämligen letat efter ett ställe där jag kan hålla alla möjliga olika projekt, och nu hoppas jag att jag slipper leta.

Jag kör Let’s Encrypt via CloudFlare, något som är riktigt trevligt men som också orsakat mycket huvudvärk i den här resan. Snart ska jag också ha lite docker grejer här och förhoppningsvis lite node.js projekt också, men de kommer ligga under en annan domän. Jag meddelar senare när det är ordnat.

Jag kommer spendera närmsta dagarna här med att uppdatera den här sidan så mycket jag kan. Kanske också installera multisite, men vi får se.

Välkommen i alla fall!

Gör som 1 annan, prenumerera du med.

Lämna jättegärna kommentarer!